Magistero Esküvői fotós workshop 2018

VÉGE!  Köszönjük a sok érdeklődést, találkozzunk 2019-ben is!

 

Először is köszönöm ezt a szuper 4 napot! Nagyon sok hasznos infót mondtál, sok dologban kaptam megerősítést, szuper inspirációk...kimozdított a komfort zónámból. Egyszerűen szuper volt és szívesen veszek részt további hasonló dolgokon is. Örülök, hogy ott lehettem, abszolút pozitív, 10 pontos volt!

Szép estét!

Mana

******

Nagyon szépen köszönünk mi is mindent! Nagyon jól éreztük magunkat, és számomra felejthetetlen ez a workshop. 

Olyan jó volt kicsit veletek lenni, érezni a profizmust mind a szervezésben, mind a fotózásban! Csupaszív, kedves emberek vagytok, és nagyon remélem, hogy még találkozunk!

Szép napot, sok sikert a továbbiakban:

Lükő Éva

******

Sziasztok!

Nagyon jó érzetem magam!

Szuper volt minden! Jó volt a szervezés, az előadások, a gyakorlatok!

Szívesen maradtam volna még 1 hetet!:)

Szép napot!

Imre

 

 

 

 

 

Gyere és inspirálódj velünk, hallgasd meg tíz aktív év tapasztalatát, legyél nyitott az újdonságokra, akarj jobb lenni és tölts el velünk négy fantasztikus napot!

Előadónk Dégi Attila Magyarország egyik legismertebb, legsikeresebb esküvői fotósa, a nagy sikerű CEWES őszi esküvő kiállítás megálmodója, tulajdonosa. A CEWES nemzetközi esküvői fotós pályázat szervezője. Munkáit a természetesség, az elegancia és az odaadás jellemzi. 2013-ban az esküvői szakma az Év Esküvőfotósának választotta,

Munkatársai, kollégái körében közkedvelt egyéniség. Személyes jó barátja Yervantnak, Jerry Ghionisnak, Keda Z. Fengnek valamint David Becksteadnek, akik nagy hatással vannak folyamatos szakmai fejlődésére és segítségükkel első kézből ismeri meg a legújabb nemzetközi trendeket.

Rendszeres szakértője a különböző esküvői magazinoknak, de jelent meg írása vezető napilapban, a Digitális Fotómagazinban, a Tripont Problogban is.

Vendég előadó: Erdélyi Ákos a CEWES Év esküvői fotósa 2017 pályázat győztese

 

Hogyan fotózzunk szörnyű fényviszonyok között?

Hogyan fotózzunk szép és kevésbé szép menyasszonyokat?

Hogyan válogassunk fotókat a portfolióba?

Hogyan állítsuk össze az első portfoliónkat?

Hogyan nyerjünk az árversenyben?

Mi a tökéletes portré receptje?

Mitől lesznek természetes hatásúak a pózok az ölelések?

Hogyan nyerjük el párjaink bizalmát a legrövidebb idő alatt?

Photosession 10 perc alatt?!

Mitől kelnek életre a riport képek?

Képek, amelyek a fotópályázatra kell küldened, és képek, amelyeket a menyasszonyok imádnak.

Hol és hogyan készítsünk fotókönyvet?

Hogyan legyél hosszú távon is sikeres?

Hibák, bakik, amelyeket neked nem kell elkövetned!

 

 

Workshopunk immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre!

Időpont: 2018. április 23-26.

A workshopot minden olyan fotós kollégának ajánljuk figyelmébe, akik pályájuk elején járnak, most kezdenék esküvői fotós pályafutásukat vagy már évek óta ezt a szép hivatást végzik, csak szeretnének magasabb szintre lépni és feltöltődni a nyári szezon előtt.

 

Tervezett program:

1. nap  (10.00-18.00)

 • Bemutatkozás, Az elmúlt néhány év dióhéjban;
 • A modern esküvők és a modern esküvői fotós;
 • Legfontosabb pillanatok az esküvő folyamán fényképezőgéppel és a gépen kívül,
 • Fotózási technikák 1. (a fény irányának fontossága, kommunikáció a párral, egyszerű pózolási technikák)

2. nap  (10.00-18.00)

 • Képértékelés;
 • Fotózási technikák 2. ( a fény tulajdonsági, a háttér és a környezet szerepe, igazi érzelmek a képeken, közös fotózás Budapest legkedveltebb helyszínein)

3. nap  (10.00-18.00)

 • Mi történik a képekkel az esküvő után? Munkafolyamat, digitális utómunka, Lightroom és Photoshop technikák;
 • “Egy fénykép nem fénykép, ameddig nincsen kinyomtatva”  A fotókönyvek és az albumszerkesztési technikák;

4.nap  (10.00-18.00)

 • Marketing, értékesítés, ügyfélkezelés, árképzés.  Az esküvői fotós piac ma Magyarországon;
 • A megrendelők elvárásai. Tárgyalási technikák, értékesítés;
 • A weboldalak alapvető hibái, vonzó portfolió összeállítása;
 • Branding és a sikeres brand építés;
 • A legjobb marketing: kapcsolatépítés és kapcsolattartás az esküvős szakmában dolgozó munkatársakkal;
 • Kérdezz - felelek!

 

A gyakorlati órák segítenek abban, hogy minden technikát és tanult tippet a hétköznapokban is használni, és tökéletesíteni tudj majd. Az előadások között hallgathatsz majd marketing tematikájú előadásokat is, amelyekből származó tudás elengedhetetlen ahhoz, hogy sikeres legyél a választott szakmádban.

Amellett, hogy arra törekszünk, hogy a legjobb és legtöbb hasznos információt nyújtsuk Neked a Workshopunkon, azt is szeretnénk, ha jól éreznéd magad velünk ebben a pár napban, hogy ez egy igazán emlékezetes és meghatárzó élmény maradhasson számodra. Ismerj meg minket, tanulj a legjobbaktól!

 

Workshopunk kiemelt támogatója a

 

 

Időpont: 

 2018. április 23-26   (hétfő-kedd-szerda-csütörtök)

Gyönyörű modellek, kiváló kollégák, nagyszerű hangulat és felbecsülhetetlen értékű hasznos információ!

Részvételi díj a négy napra: 99 000 Ft, egy napra: 29 000 Ft, három napra: 79 000 Ft,

SZABAD HELYEK SZÁMA: 0 fő

EARLY BIRD AKCIÓ! Jelentkezz a négy napos tréningre 2017 december 20-ig 20 000 Ft kedvezménnyel!

 

 

Jelentkezéshez szükséges első részlet: 30 000 Ft.

Rugalmas fizetési megoldások, minőségi garancia!

A workshopról 0% áfás számlát állítunk ki

Helyszín: Budapest – Gundel Étterem

Szervező, kapcsolattartó: Kovács Villő 0630-441-66-55

Jelentkezésedet, kérdéseidet az info@magistero.hu email címre várjuk, tárgynak kérlek írjátok be azt, hogy Magistero Workshop 2018

Legyél te is csapattagunk: FB

 

Az eddig megrendezett workshopjainkra minden alkalommal többen jelentkeztek, mint ahány helyünk volt. Az elmúlt években már több kb. 250 fotós kolléga járt nálunk. Ez nem lehet véletlen. :-)  Ne maradj le, jelentkezz az elsők között!

 

Drága Attila,
Csak 1 gondolatot szeretnek írni ezt a 4 napot követően… sosem távoztam eddig egyetlen workshopról sem könnyes szemekkel, most sikerült. Azt hiszem ebben minden benne van, amit írhatok
Köszönöm az élményt! Csodás volt a WS, csodás emberek vagytok!
Ölelés Neked, Évinek és Villőnek,

Klau

******

Kedves Attila,

1 hete van már, hogy véget ért a budapesti workshop, mégis szeretném Nektek megköszönni, hogy részt vehettem rajta. Nem igazán tudom, hogyan öntsem szavakba, de nemcsak szakmailag tanultam sokat, hanem emberileg is. Nagyon örülök, hogy megismerhettelek Benneteket, régen találkoztam ilyen őszinte, nyílt, és csupa szív-csupa lélek emberekkel. Én egy nagyon nehéz időszakon vagyok túl, és kezdtem kicsit az életemet kilátástalannak érezni, de ez a négy nap felnyitotta a szememet, hogy van miért küzdeni, van miért élni, és érdemes hajtani az álmokat, hatalmas energiát, örömöt és motivációt adott, hogy kirángattatok a gödörből. Én voltam a csendesebb leányzó a második sorban, csak hallgattalak és figyeltelek Benneteket, de egyszerűen fantasztikus volt ez a négy nap :) Bocsánat, lehet, hogy túl őszinte voltam, és többet mondtam el, de úgy éreztem, hogy szeretném ezt leírni Nektek, és megköszönni mindent! Bízom benne, hogy nem most találkoztunk utoljára, és további sok sikert kívánok a munkátokhoz, és ne akarjatok megváltozni, mert nagyon értékes emberek vagytok!

Tisztelettel,

Kálmán Eszter

******

Szia Attila,


szeretném elmondani Neked pár gondolatomat... én egy elég megosztó személyiség vagyok, vagy valaki nagyon szeret vagy egyáltalán nem bír, talán mert eléggé megmondom a véleményemet, viszont magammal szemben is pont ilyen vagyok.
Itt kívánkozik ki belőlem, mert szemtől-szemben ilyesmit nem tudok valahogy...

Sok ws-en voltam már, de itt és most nagyon-nagyon jól éreztem magam. Persze, hogy itt is voltak nem klappoló dolgok, - és megmondom őszintén az elején az első nap közepéig az emberek nagyon nem voltak elégedettek, rezgett a léc... , - de aztán kisimultak a dolgok.

A hibák elhalványultak, legalábbis számomra, mert ami nekem nagyon, de nagyon jó volt az az, hogy végre nem éreztem azt, hogy egy előadó nem akarja átadni amit tud, hogy az egész csak porhintés és lehúzás. Éreztem, hogy Te is és Misi is, Zoli is, szívből szeret fotózni és nem gondolkozik azon mit titkoljon el, hogy ő "nagy" maradhasson. Bármit kérdezhettünk és bármit is kérdeztek sokan... néha még én éreztem magam zavarban mások előtt, mikor arról faggattak Téged, ki mennyit kap ezért és ilyesmiket....

Összefoglalva: a hely gyönyörű volt és tökéletes választás, a csapat kiváló és nagy tudású, látszott, hogy azt szeretnétek, hogy jól sikerüljön és nekem így is lett. A visszhang is az volt, hogy mindenki jól érezte magát. Én megkaptam a várt feltöltődést és most még mindig nem tudok teljesen visszatérni a munkába :-) ... de mindjárt indulok és muszáj lesz :-)
Gratulálok ahhoz amit elértél, elértetek, látszik a sok belefektetett energia, munka és akarás és látom rajtad, hogy még mindig mennél felfelé és ez biztosan így is lesz.

Részemről fogok még jelentkezni, ha valami izgalmasat rendezel...
és örülök, hogy ezúttal személyesen is megismerhettelek

 

Márton Andrea

*****

Tudjátok, mi a szép az egészben? Hogy foggggalmatok sincs róla, hogy valójában mit műveltetek velem, hogy milyen folyamatokat indítottatok el bennem! Nem csak egy életre szóló emléket és élményt kaptam, hanem megoldó kulcsot a szenvedélyes, szívből jövő, szívhez szóló fotózáshoz és utómunkához!
Tudást adtatok, a saját tudásotokat! Legalább is egy kicsi részét! smile hangulatjel Attila a RomantikaMester, Misi a FényVarázsló és Zoli az ÉletMűvész. Három mester, a három Nagy! Köszönöm a tudásotok egy csekély részét, ami nekem most kinyitott egy kaput a világra: Igen! Így is lehet ezt csinálni! Így KELL ezt csinálni! És ami a legklasszabb, hogy emberileg is nagyon ott vagytok ám!

******

Szia Attila! 

Először is szeretném megköszönni a múltheti munkátokat! Örülök, hogy résztvehettem ezen a szuperül megszervezett és igazán őszínte, valóban a tudást és tapasztalatot átadni szándékozó workshop-on. Elmondhatom, hogy amennyire szkeptikusan indultam el hétfőn reggel Budapestre legalább annyira, sőt büszkébben és elégedettebben jöhettem haza, mert azon kevesek közé tartozok akik ezt a pár napot veletek tölthették. Én bízom benne, hogy energiátok még engedi a jövőben is szerveztek hasonló programokat, és kívánom sok fotós és fényképész kollégának, hogy legalább egyszer lehessen ebben a kis csodában része. Köszönöm még egyszer! 

******

Kedves Attila!

Szeretném megköszönni ezt a csodálatos három napot,nemcsak szakmailag hanem emberileg is rengeteget kaptam Tőletek. Számomra óriási élmény volt megtapasztalni, hogy a látásod mellé ekkora lélek párosul:-)
Köszönöm és remélem hamarosan újra találkozunk!
Csodálatos Csapat Vagytok!

Bagdi-Seres Márti

******

Szeretném megköszönni nektek ezt  a felejthetetlen 4 napot. Szuper csapat vagytok, igazán irigylésre méltó. Nagyon jó volt köztetek lenni, átérezni a hagulatát mind a csapatodnak, mind az esküvői fotózásnak. Klassz lenne, ha nagyon sokan gondolkodnának és dolgoznának így.

Rengeteg gondolatatot ébresztettél fel bennem, munkám során igyekszem mindet felidézni és majd sikeresen alkalmazni is. Remélem sikerül majd e területen is sikereket elérnem, s teljes izgalommal várom a június 4., amikor is életem első esküvő fotózása lesz. (Ha aznap sokat csuklanál elnézést, de mindig a WS-ra fogok gondolni, hogy mit is tanácsoltatok…

Legyenek szebb fotóid!

Legyen több munkád!

Legyél sikeresebb!

 

Want your wedding to be there for the ages? Contact us!

get a request


Warning: ignore_user_abort() has been disabled for security reasons in /data/www/magisteroweb/public/stat/mark_page.php on line 57

Warning: ignore_user_abort() has been disabled for security reasons in /data/www/magisteroweb/public/stat/mark_page.php on line 146