Esküvői fotós workshop – Castello Ceconi – 2016

A Castello Ceconit a Graphistudio keltette életre 2013-ban a világon egyedülálló módon esküvői fotós oktatási központként. Ez az a hely, ahol minden adott, hogy festői környezetben, nagyszerű kollégákkal, elbűvölő modellekkel megrendezzünk egy olyan haladó szintű esküvői fotós workshopot, amelyre Magyarországon még nem volt példa. A Castello Ceconi az esküvői fotósok otthona. Neked is itt a helyed!

Dégi Attila Magyarország egyik legismertebb, legsikeresebb esküvői fotósa. 2013-ban az esküvői szakma az Év Esküvőfotósának választotta, munkáit a természetesség, az elegancia  és az odaadás jellemzi.  Pályatársai, kollégái körében közkedvelt egyéniség. Személyes jó barátja Yervantnak, Jerry Ghionisnak, Keda Z. Fengnek valamint David Becksteadnek, akik nagy hatással vannak folyamatos szakmai fejlődésére és segítségükkel első kézből ismeri meg a legújabb nemzetközi trendeket.

A Graphistudio a világ talán legismertebb, legnagyobb esküvői album gyára. A legjobb esküvői fotósok a világ minden részéről mind itt nyomtatják könyveiket, albumaikat. Garantáltan nincs még egy nyomda, ahol ilyen sokrétű technológiával, ilyen elképesztően széles választékban állítanak elő albumokat. Ezt egy esküvői fotósnak látnia kell!

Mire számíthatsz a négy nap alatt?

Felejthetetlen élményekre, különleges információkra, tapasztalatokra, itthon még soha nem látott fotókra, mesés helyszínre, Graphistudo élményre, belépőre a nemzetközi vérkeringésbe és új kapcsolatokra.

Néhány kedves barátomat is meghívtam a workshopra, akik örömmel csatlakoztak, és akik szintén a rendelkezésedre állnak a négy nap folyamán. :-)  Köszönöm nektek: Kondella Misi, Herczeg Zoltán, Mihalszky Roland.

Ismerd meg munkastílusunkat, töltődj fel energiákkal és vegyél egy nagy lendületet még az esküvői szezon előtt. Légy nyitott, tudd meg, hogyan léphetsz te is évről évre magasabb szintre. Fejleszd fotózási látásmódodat, ismerd meg a legújabb trendeket, technikákat.

A workshopot minden olyan fotós kollégának ajánljuk figyelmébe, akik már legalább két éve ezt a szép hivatást végzi és szeretne magasabb szintre lépni, feltöltődni a nyári szezon előtt.

Időpont: 2016. április 24-28.

Tervezett program:

Vasárnap délelőtt indulás Budapestről, este érkezés a szállásra, közös vacsora. (az utazás részletei még egyeztetés alatt, azonban ez a költségeken nem változtat!)

Hétfő 10.00-

Rövid bemutatkozás; néhány izgalmas, tanulságos történet a közelmúltból;

Mik a terveid a jövőben? Hova szeretnél eljutni? Mi motivál téged? Miért szeretsz esküvőket fotózni?

Mit kell tenned, hogy jobb esküvői fotós legyél? Valóban minden fejben dől el?

Fotózási gyakorlat a lenyűgöző Ceconi kastély környezetében; fények, a háttér, érzelmek, pózolási technikák, kommunikáció a párral.

Kedd 10.00-

Nézzük meg a legjobb 2015-ben készült képeidet! Utómunka gyakorlat; Kérdezz-felelek.

Szerda 10.00-

Mindenre van megoldás? Hibák, amiket neked nem kell elkövetned és a bakik, amik elkerülhetetlenek. Értékesítési tapasztalatok, értékes információk.

Albumszerkesztés felsőfokon. Miért jó a fotóalbum neked? és miért jó a menyasszonyoknak? Hogyan adjunk el albumokat?

Csütörtök:

Reggeli után gyárlátogatás a Graphistudioba a világ talán legnagyobb esküvői fotóalbum gyárába. Megnézzük a gyártási folyamatokat, a különböző nyomtatási technológiákat, a minőség ellenőrzési rendszereket és a Graphi végtelen széles termék kínálatát. Biztosíthatlak, hogy felejthetetlen élményben lesz részed.

Indulás vissza Budapestre.

Időpont: 2016. április 24-28.

A workshop részvételi díja: 135 000 Ft (útiköltséggel, 4 éjszaka szállással, reggelivel)

Hozzátartozóknak az útiköltség, valamint a 4 éjszaka szállás, reggelivel: 55 000 Ft

Jelentkezésedet, kérdéseidet az info@miracolosoevent.hu email címre várjuk.

Kérjük, hogy a tárgy mezőbe írd be Castello Ceconi workshop!

Szervező, kapcsolattartó: Kovács Villő – 0630-441-66-55

Kedvcsinálónak:  Workshop promo  2014

Legyél te is csapattagunk: FB

Az eddig megrendezett workshopjainkra minden alkalommal többen jelentkeztek, mint ahány helyünk volt. Ne maradj le, jelentkezz az elsők között!

“Köszönjük Attila neked és Misinek, Zolinak, a modelleknek és mindenkinek aki segített! Nagyon jó embereket ismertem meg és szuperül éreztem magam. A kapott infókupacot még emésztenem kell. Ha a jóisten megengedi és lesz jövőre is WS-od, akkor igyekszem majd ott lenni. Remélem mindenki épségben hazaért! Egyetlen dolgot sajnálok csupán: tök jó lett volna valamelyik este egy közös buli. Mindenkinek szép fényeket”

*****

“Nagyon szuper volt a workshop, rengeteg hasznos információval, és jó tanáccsal lettem gazdagabb!
Szinte “feldolgozhatatlan” hirtelen ennyi infó, de azóta is fülembe cseng jó néhány aranyat érő gondolat…
Nem igazán kipihent állapotban vettem rész ezen a három napon, de minden pillanatát imádtam!
Maximálisan érezhető volt a felkészültségetek, és az alapos szervezés, biztos vagyok benne, hogy a workshop összes résztvevője hasonlóképpen gondolja.
Pénteken egy olyan különös, euforikus hiányérzetem volt, hogy már vége a kurzusnak, szívesen hallgattam volna még jó pár napig az előadást…
Persze már csütörtökön este úgy voltam vele, hogy hú… még ezt, és azt is de jó lett volna megkérdezni, de rögtön nem jut eszébe az embernek, csak később, ahogy “kibont” egy-egy gondolatot az elhangzottakról…
De beszéltünk róla, hogy ha kérdések merülnek fel, akkor írjunk…
Nagyon örülök, hogy ezen a három napon részt vehettem, igyekszem minél több tanácsot megfogadni, és alkalmazni!
Ezúton is köszönök Neked, és persze Évinek is mindent!

Üdv, Ákos”

 ****

“Évi, Ati! Szuper tanulságos és feltöltődős három nap volt, köszönöm nektek

Vanó Zsuzsa “

 ****

“köszönöm Nektek Évi, Attila és minden Csoporttársnak!
Nagyon nagy élmény volt az utóbbi 3 nap!
Jó fényeket és S-küvőket Mindenkinek :-).
Üdv: Gyukli Gyula”

 ****

“Sok mindent már többször hallhattam tőled, de mégis hasznosnak éreztem az mai alkalom minden percét.
Köszönjük a lehetőséget!    Déber Gábor”

****

“Drága Attila,
Csak 1 gondolatot szeretnek írni ezt a 4 napot követően… sosem távoztam eddig egyetlen workshopról sem könnyes szemekkel, most sikerült. Azt hiszem ebben minden benne van, amit írhatok
Köszönöm az élményt! Csodás volt a WS, csodás emberek vagytok!
Ölelés Neked, Évinek és Villőnek,

Klau”

Want your wedding to be there for the ages? Contact us!

get a request


Warning: ignore_user_abort() has been disabled for security reasons in /data/www/magisteroweb/public/stat/mark_page.php on line 57

Warning: ignore_user_abort() has been disabled for security reasons in /data/www/magisteroweb/public/stat/mark_page.php on line 146