Esküvői fotós inspirációs workshop 2020

ÚJ IDŐPONT

Gyere és inspirálódj velünk, hallgasd meg 12 aktív év tapasztalatát, legyél nyitott az újdonságokra, akarj jobb lenni és tölts el velünk három fantasztikus napot!

 

 

 

 

Először is köszönöm ezt a szuper 4 napot! Nagyon sok hasznos infót mondtál, sok dologban kaptam megerősítést, szuper inspirációk...kimozdított a komfort zónámból. Egyszerűen szuper volt és szívesen veszek részt további hasonló dolgokon is. Örülök, hogy ott lehettem, abszolút pozitív, 10 pontos volt!

Szép estét!

Mana

******

Nagyon szépen köszönünk mi is mindent! Nagyon jól éreztük magunkat, és számomra felejthetetlen ez a workshop. 

Olyan jó volt kicsit veletek lenni, érezni a profizmust mind a szervezésben, mind a fotózásban! Csupaszív, kedves emberek vagytok, és nagyon remélem, hogy még találkozunk!

Szép napot, sok sikert a továbbiakban:

Lükő Éva

 

Tervezett témakörök:

 

Hogyan fotózzunk szörnyű fényviszonyok között?

Hogyan bánjunk a nehéz ügyfelekkel?

Hogyan fotózzunk szép és kevésbé szép menyasszonyokat?

Hogyan válogassunk fotókat a portfolióba?

Hogyan állítsuk össze az első portfoliónkat?

Hogyan nyerjünk az árversenyben?

Mi a tökéletes portré receptje?

Mitől lesznek természetes hatásúak a pózok az ölelések?

Hogyan nyerjük el párjaink bizalmát a legrövidebb idő alatt?

Photosession 10 perc alatt?!

Mitől kelnek életre a riport képek?

Képek amelyeket a menyasszonyok imádnak, és amelyeket egy fotópályázatra kell küldened.

Hol és hogyan készítsünk fotókönyvet?

Hogyan legyél hosszú távon is sikeres?

Instagram a világ közepe?

Hibák, bakik, amelyeket én elkövettem és neked nem kellene elkövetned!

 

 

Workshopunk immáron 11-ik alkalommal kerül megrendezésre!

 

Időpont: 2020. június 22-23-24.

A workshopot minden olyan fotós kollégának ajánljuk figyelmébe, akik pályájuk elején járnak, most kezdenék esküvői fotós pályafutásukat vagy már évek óta ezt a szép hivatást végzik, csak szeretnének magasabb szintre lépni és feltöltődni a nyári szezon előtt.

 

Mottó: Érzelmek

 

 

Tervezett program:

1. nap  (10.00-18.00)

 • Bemutatkozás, Az elmúlt néhány év dióhéjban;
 • A modern esküvők és a modern esküvői fotós;
 • Legfontosabb pillanatok az esküvő folyamán fényképezőgéppel és a gépen kívül,
 • Fotózási technikák 1. (a fény irányának fontossága, kommunikáció a párral, egyszerű pózolási technikák)

 

2. nap  (10.00-18.00)

 • Mi történik a képekkel az esküvő után? Workflow
 • Fotózási technikák 2. ( a fény tulajdonsági, a háttér és a környezet szerepe, igazi érzelmek a képeken, közös fotózás Budapest legkedveltebb helyszínein)

 

3.nap  (10.00-18.00)

 • Marketing, értékesítés, ügyfélkezelés, árképzés.  Az esküvői fotós piac ma Magyarországon;
 • A megrendelők elvárásai. Tárgyalási technikák, értékesítés;
 • A weboldalak alapvető hibái, vonzó portfolió összeállítása;
 • Branding és a sikeres brand építés;
 • Instagram - használd helyesen, hatékonyan. A 7digits online marketing ügynökség előadása
 • A legjobb marketing: kapcsolatépítés és kapcsolattartás az esküvős szakmában dolgozó munkatársakkal;
 • Kérdezz - felelek!

 

 

A gyakorlati órák segítenek abban, hogy minden technikát és tanult tippet a hétköznapokban is használni, és tökéletesíteni tudj majd. Az előadások között hallgathatsz majd marketing tematikájú előadásokat is, amelyekből származó tudás elengedhetetlen ahhoz, hogy sikeres legyél a választott szakmádban.

Amellett, hogy arra törekszünk, hogy a legjobb és legtöbb hasznos információt nyújtsuk Neked a Workshopunkon, azt is szeretnénk, ha jól éreznéd magad velünk ebben a pár napban, hogy ez egy igazán emlékezetes és meghatárzó élmény maradhasson számodra. Ismerj meg minket, tanulj a legjobbaktól!

 

Időpont: 

 2020. június 22-23-24.   (hétfő-kedd-szerda)

Gyönyörű modellek, kiváló kollégák, nagyszerű hangulat és felbecsülhetetlen értékű hasznos információ!

Részvételi díj a három napra nettó 119 000 Ft 

 

 !!! minden résztvevő befizetett díjából nettó 10 000 Ft-ot Szakáll Szilvi fotós pálytársunk lányának a Szonja Gyógyulásáért Alapítványnak utalunk át!

 

Jelentkezési határidő: június 15.

 

Szabad helyek száma: 8

 

 

Jelentkezéshez szükséges első részlet csupán: nettó 20 000 Ft

FONTOS! Amennyiben a workshop részvételi díjának kifizetése anyagi nehézségekbe ütközik, ne add fel. Írj nekünk. Korlátozott számban lehetőség van utólagos fizetésre is, ami azt jelenti, hogy a ws fennmaradó részvételi díját ráérsz ezév november 31-ig kifizetni. Emiatt ne hagyd ki workshopunkat.

Áfás számla igényedet kérjük előre jelezd nekünk!

Helyszín: Budapest

Szervező, kapcsolattartó: Dégi Attila 06303391605

 

Legyél te is csapattagunk: FB

 

Az eddig megrendezett workshopjainkra minden alkalommal többen jelentkeztek, mint ahány helyünk volt. Az elmúlt években már közel 400 fotós kolléga járt nálunk. Ez nem lehet véletlen. :-)  Ne maradj le, jelentkezz az elsők között!

 

 

Miért érdemes részt venned a Magistero workshopokon?

Attila 2013-as évben elnyerte az Év Fotográfusa díjat, olyan esküvőkön dolgozott, amelyeken csak kevesen a világon, egyedülálló portfóliója megmutatja az elmúlt évek sikereit, emellett számos nemzetközi kapcsolatra tett szert a világ legünnepeltebb és legsikeresebb fotogárfusai között (Jerry Ghionis, Yervant, Keda Z. Feng, David Beckstead, Jim Garner, Sergey Ivanov stb.). A folyamatos fejlődés és javulás eszméje nagyon fontos számunkra, mert elsődlegesnek tartjuk, hogy mindig a legjobbra törekedjünk a saját munkánkban, hogy mindig naprakészek és trendkövetőek tudjunk maradni, hogy lépést tudjunk tartani a legújabb technológiákkal. Nincs még egy olyan magyar fotós, aki annyi nemzetközi tréningen vett részt, mint Attila. Olyan elsőkézből származó információkat hallhatsz tőlünk, amire csak a külföldi tréningeken van lehetőség. Attila és felesége esküvőjét 2012-ben Yervant fotózta. Semmihez nem fogható élmény volt látni belülről egy ilyen kaliberű fotós munkáját.

Attila 2018-ban ugyan befejezte aktív pályafutását, de az a tapasztalat és az a látásmód amit képvisel sokat adhat még neked. Jelenleg Attila egy rendezvényszervező céget irányít amelynek portfoliójában négy rendezvényhelyszín menedzselése mellett az ország két legszínvonalasabb esküvő kiállítása (Tavaszi Esküvő Kiállítás, Őszi Esküvő Kiállítás) is megtalálható.

Egyszerű autószerelőből az ország egyik legismertebb esküvői fotósa, majd a magyar esküvős szakma meghatározó alakja lett. Kíváncsi vagy rá hogyan érte el eredményeit?

Attila workshopjain eddig közel 400-an vettek részt, sokan többször is visszajárnak hozzá. Próbáld ki te is.

 

 

 

Drága Attila,
Csak 1 gondolatot szeretnek írni ezt a 4 napot követően… sosem távoztam eddig egyetlen workshopról sem könnyes szemekkel, most sikerült. Azt hiszem ebben minden benne van, amit írhatok
Köszönöm az élményt! Csodás volt a WS, csodás emberek vagytok!
Ölelés Neked, Évinek és Villőnek,

Klau

******

Kedves Attila,

1 hete van már, hogy véget ért a budapesti workshop, mégis szeretném Nektek megköszönni, hogy részt vehettem rajta. Nem igazán tudom, hogyan öntsem szavakba, de nemcsak szakmailag tanultam sokat, hanem emberileg is. Nagyon örülök, hogy megismerhettelek Benneteket, régen találkoztam ilyen őszinte, nyílt, és csupa szív-csupa lélek emberekkel. Én egy nagyon nehéz időszakon vagyok túl, és kezdtem kicsit az életemet kilátástalannak érezni, de ez a négy nap felnyitotta a szememet, hogy van miért küzdeni, van miért élni, és érdemes hajtani az álmokat, hatalmas energiát, örömöt és motivációt adott, hogy kirángattatok a gödörből. Én voltam a csendesebb leányzó a második sorban, csak hallgattalak és figyeltelek Benneteket, de egyszerűen fantasztikus volt ez a négy nap :) Bocsánat, lehet, hogy túl őszinte voltam, és többet mondtam el, de úgy éreztem, hogy szeretném ezt leírni Nektek, és megköszönni mindent! Bízom benne, hogy nem most találkoztunk utoljára, és további sok sikert kívánok a munkátokhoz, és ne akarjatok megváltozni, mert nagyon értékes emberek vagytok!

Tisztelettel,

Kálmán Eszter

******

Szia Attila,


szeretném elmondani Neked pár gondolatomat... én egy elég megosztó személyiség vagyok, vagy valaki nagyon szeret vagy egyáltalán nem bír, talán mert eléggé megmondom a véleményemet, viszont magammal szemben is pont ilyen vagyok.
Itt kívánkozik ki belőlem, mert szemtől-szemben ilyesmit nem tudok valahogy...

Sok ws-en voltam már, de itt és most nagyon-nagyon jól éreztem magam. Persze, hogy itt is voltak nem klappoló dolgok, - és megmondom őszintén az elején az első nap közepéig az emberek nagyon nem voltak elégedettek, rezgett a léc... , - de aztán kisimultak a dolgok.

A hibák elhalványultak, legalábbis számomra, mert ami nekem nagyon, de nagyon jó volt az az, hogy végre nem éreztem azt, hogy egy előadó nem akarja átadni amit tud, hogy az egész csak porhintés és lehúzás. Éreztem, hogy Te is és Misi is, Zoli is, szívből szeret fotózni és nem gondolkozik azon mit titkoljon el, hogy ő "nagy" maradhasson. Bármit kérdezhettünk és bármit is kérdeztek sokan... néha még én éreztem magam zavarban mások előtt, mikor arról faggattak Téged, ki mennyit kap ezért és ilyesmiket....

Összefoglalva: a hely gyönyörű volt és tökéletes választás, a csapat kiváló és nagy tudású, látszott, hogy azt szeretnétek, hogy jól sikerüljön és nekem így is lett. A visszhang is az volt, hogy mindenki jól érezte magát. Én megkaptam a várt feltöltődést és most még mindig nem tudok teljesen visszatérni a munkába :-) ... de mindjárt indulok és muszáj lesz :-)
Gratulálok ahhoz amit elértél, elértetek, látszik a sok belefektetett energia, munka és akarás és látom rajtad, hogy még mindig mennél felfelé és ez biztosan így is lesz.

Részemről fogok még jelentkezni, ha valami izgalmasat rendezel...
és örülök, hogy ezúttal személyesen is megismerhettelek

 

Márton Andrea

*****

Tudjátok, mi a szép az egészben? Hogy foggggalmatok sincs róla, hogy valójában mit műveltetek velem, hogy milyen folyamatokat indítottatok el bennem! Nem csak egy életre szóló emléket és élményt kaptam, hanem megoldó kulcsot a szenvedélyes, szívből jövő, szívhez szóló fotózáshoz és utómunkához!
Tudást adtatok, a saját tudásotokat! Legalább is egy kicsi részét! smile hangulatjel Attila a RomantikaMester, Misi a FényVarázsló és Zoli az ÉletMűvész. Három mester, a három Nagy! Köszönöm a tudásotok egy csekély részét, ami nekem most kinyitott egy kaput a világra: Igen! Így is lehet ezt csinálni! Így KELL ezt csinálni! És ami a legklasszabb, hogy emberileg is nagyon ott vagytok ám!

******

Szia Attila! 

Először is szeretném megköszönni a múltheti munkátokat! Örülök, hogy résztvehettem ezen a szuperül megszervezett és igazán őszínte, valóban a tudást és tapasztalatot átadni szándékozó workshop-on. Elmondhatom, hogy amennyire szkeptikusan indultam el hétfőn reggel Budapestre legalább annyira, sőt büszkébben és elégedettebben jöhettem haza, mert azon kevesek közé tartozok akik ezt a pár napot veletek tölthették. Én bízom benne, hogy energiátok még engedi a jövőben is szerveztek hasonló programokat, és kívánom sok fotós és fényképész kollégának, hogy legalább egyszer lehessen ebben a kis csodában része. Köszönöm még egyszer! 

******

Kedves Attila!

Szeretném megköszönni ezt a csodálatos három napot,nemcsak szakmailag hanem emberileg is rengeteget kaptam Tőletek. Számomra óriási élmény volt megtapasztalni, hogy a látásod mellé ekkora lélek párosul:-)
Köszönöm és remélem hamarosan újra találkozunk!
Csodálatos Csapat Vagytok!

Bagdi-Seres Márti

******

Szeretném megköszönni nektek ezt  a felejthetetlen 4 napot. Szuper csapat vagytok, igazán irigylésre méltó. Nagyon jó volt köztetek lenni, átérezni a hagulatát mind a csapatodnak, mind az esküvői fotózásnak. Klassz lenne, ha nagyon sokan gondolkodnának és dolgoznának így.

Rengeteg gondolatatot ébresztettél fel bennem, munkám során igyekszem mindet felidézni és majd sikeresen alkalmazni is. Remélem sikerül majd e területen is sikereket elérnem, s teljes izgalommal várom a június 4., amikor is életem első esküvő fotózása lesz. (Ha aznap sokat csuklanál elnézést, de mindig a WS-ra fogok gondolni, hogy mit is tanácsoltatok…

 

 

Legyenek szebb fotóid!

Legyen több munkád!

Legyél sikeresebb!

 

 

 

 

Want your wedding to be there for the ages? Contact us!

get a request


Warning: ignore_user_abort() has been disabled for security reasons in /data/www/magisteroweb/public/stat/mark_page.php on line 57

Warning: ignore_user_abort() has been disabled for security reasons in /data/www/magisteroweb/public/stat/mark_page.php on line 146