Guestbook

Stuart and Zsofia
2016-05-03

Hi Attila,
Well, we are back in Australia now and it is the middle of winter although today was a wonderful sunny day and for most of the day I have been wearing just a t-shirt outside.
I would like to send you a big thank you for helping our special day run smoothly. I also would like to thank you for the photographs as they are excellent and I have had plenty of positive comments on Facebook from friends all around the world. I have given a copy to my parents too who are over the moon with them.
If you ever need an English-speaking reference for your work then by all means, please pass my details on to them.
Look forward to catching up for a drink in Budapest next time we are over.
Until then, I hope you have a fantastic year.
Thanks again,
Stuart and Zsofia

Kishor N Mirchandani
2016-05-03

My Dear Attila and Eva,
Thank you very much for all your assistance. Thank you for filming not mechanically but from your heart. Thank you for making us feel comfortable and being part of our family. My daughters wedding would not have been successful without your capturing all the special moments of the events.
The pictures you have taken are amazing and the professionalism is second to none. I have no regrets and selecting you and Eva for the wedding photos.
Eva you will always continue to be our sweetheart and remember both you and Attila has a home and family in St.Maarten. I am looking forward to your surprise visit to our home here in St.Maarten. Remember our relations should continue and not end with the short professional assignments.
Please keep in touch and never hesitate to contact me for anything in future.
God Bless both of you with the best in life and continue to keep in touch.
Regards
Kishor N Mirchandani.

Motoyo
2016-05-03

Thank you very very much for everything today!!
Schoko and Kenji were more than happy about Photo shooting by you.
The photos which you take are a piece of Art!! Totally amazing!!
I can't wait to see all photo from today with Schoko and Kenji.
Million Thanks to you!!
Motoyo

Janka and Dimitar
2016-05-03

„When we found your website on the net and watched your photos we crossed our fingers and hoped that you were still available for our date. Fortunately, you could be our wedding photographer and beautiful pictures were born! Every and each one of them reflects the atmosphere of our day and even after watching them many-many times we discover new aspects of them. Not only we like the photos but also our families, relatives and friends. We are going to think of you at any occasion we need a photographer. Hopefully you will be still available... thank you very much:
Janka & Dimitar”

Reka and Steven
2016-05-03

Hi Attila,
Thank you very much for your amazing work, the pictures are fantastic, can not wait for the album. I am so glad we picked you as our photographer.
Have a lovely day and a great season!
Reka and Steven

Jon & Imola
2016-05-03

Hi Attila
I say that the whole photographic experience exceeded our expectations. I am so pleased that we chose to have two photographers on the day so that certain moments are captured from more than one viewpoint giving much more depth to the whole photographic story of the day.
Given the number of photographs that we wanted to include within the final album shows how pleased we were with the results!
The album gives us a beautifully put together collection of images from a fantastic day - thank you.
Jon & Imola

Varga Rózsa
2016-04-15

Kedves Attila!
Nagyon szeretem a képeidet, és örülök annak, hogy az utóbbi időben egyre több lehetőségünk adódik együtt dolgozni.
Egy esküvőszervező részére bár nagyon fontos a képek minősége, az események, a hangulatook visszaadása, de számunkra még ennél is fontosabb a velünk dolgozó fotós lénye, a csapatba tartozása, az alkalmazkodása a nap eseményei során és a tehetsége abban is, hogy olyan kapcsolatot építsen ki a párral, hogy annak eredménye a legszebb fotósorozat legyen.
Te nem fárasztod ki a párokat, kedvesen és figyelmesen, halkan és uvariasan terelgeted őket, a legszebb hangulatok, a legjobb megoldások felé.
Szeretünk Veled együtt lenni!
Nagyon sok szép esküvőt, kedves párokat és közös feladatot kívánok, sok szeretettel:

Varga Rózsa
Bonjour Rendezvényiroda

Ivett és Áron
2016-04-15

Az esküvőn a legjobb befektetés az volt, hogy benneteket választottunk fotósunknak!
Ivett & Áron

Anikó és Gorazd
2016-04-15

Kedves Attila!
Csodálatosak a képek, a családot megrikattad:)))
Tudtam, hogy Te vagy a legjobb!!!
Mindent nagyon szépen köszönünk, a vendégek közül páran már kérték az elérhetőségedet:)
Amint lesz újabb családi "történés", jelentkezünk!
Csodálatos munkát végeztél, és sok sikert kívánunk a jövőben!
Baráti üdvözlettel:
Anikó és Gorazd

Edina
2016-04-15

Kedves Attila!
Most néztük meg a képeket.
háááát.........egyszerűen .....szavakba nem tudom önteni.
Örülök,hogy TÉGED választottunk. Ezek a képek szenzációsak, gyönyörűek. Imádjuk őket.
Edina

Betti és Péter
2016-04-15

Szia!
Azért írok és nem hívlak, mert még remegek…. most néztük meg a képeket… nem tudom szavakba önteni… az esküvőn tudtam magam tartani, de ezt most megkönnyeztem. Nagyon-nagyon köszönjük.
Betti & Péter”

Balogh Lili
2016-04-15

Kedves Attila!
Hálával és köszönettel tartozom Magának, amiért a lányom esküvőjét ily csodás fotókkal örökítette meg. Tolmácsolnom kell Magának minden spanyol (és magyar) vendégünk köszönetét is, akik már ízelítőt kaptak a fotókból. Elbűvölte őket!
A magam nevében csak azt mondhatom, hogy én a fotók alapján újraéltem a boldog pillanatokat, és bevallom, némelyik csodálatos fényképe könnyeket csalt a szemembe.
Örülök, hogy Magára találtunk, köszönöm, hogy velünk töltötte ezt az estét és ÖRÖK HÁLA a fantasztikus képekért!
Még nagyon sok szép szakmai sikert kívánva sok szeretettel üdvözli:
a Balogh és a Casas család nevében
Balogh Iili

Ildi és Szabolcs
2016-04-15

„Kedves Attila!
Köszönjük a részvételedet az esküvőnkön! Őszintén, nem okoztál számomra meglepetést, mert találkozásunkat megelőzően az oldalad láttán tudtam, hogy "nekem Te kellesz!" és ezt nyomatékosította bennem, bennünk az első beszélgetésünk is. ...Benne voltál az esküvői kívánság listámban, ha ez jelent valamit. :-) Jo érzés volt végig, mig együtt dolgoztunk, nyugalmat sugároztál, megbízhatóságot! Bocsi, hogy modellként nem voltam túlságosan behódoló. Egy kicsit görcsös voltam, de a képeiden ez sem látszik! Köszönjük még egyszer!
Ildi és Szabolcs”

Magdi és Gabi
2016-04-15

„Kedves Attila!
Megnéztük a fotókat. Szóhoz sem jutok, nem tudom mit mondjak. Egyszerűen gyönyörűek. Csodálatos munkát végeztél, sikerült úgy megörökíteni az esküvőnk napját, ahogy az valójában volt. Visszaadja a felhőtlenül jó hangulatot minden fotó. Nagyon-nagyon szépen köszönünk mindent és ha keresztelő lesz, arra is téged fogunk hívni.
Üdv: Magdi és Gabi”

Bokodi Gábor
2016-04-15

Egy szimpatikus ember és emellett profi fotós! Nagy kincs!
Bokodi Gábor ceremóniamester

Jaksa Tímea
2016-04-15

„Letisztult, elegáns”
Jaksa Tímea fotográfus

Tóth Judit
2016-04-15

„A munkáiddal kellene az esküvőket népszerűsíteni, az ember lánya/fia megnézi és házasodni akar „
Tóth Judit

Pallagi Ákos
2016-04-15

„Ami megfog benne az az, hogy minden alkalommal, amikor nézem a képeit és nem együtt dolgoztunk, akkor sajnálom. Sajnálom hogy ezen az esküvőn nem lehettem ott. … és ez talán sokat elárul, hogy a képei milyen impressziókat adnak az esküvőről.”
Pallagi Ákos ceremóniamester

Ernő
2016-04-15

„Valami megfoghatatlan báj és szexualitás lengi be a képeken elkapott pillanatok mindenségét...mi csak a nyersanyagot adtuk, Te pedig jót főztél belőle.”
Ernő

Hajni és Tamás
2016-04-15

„ … azt hiszem nem köszöntem még meg elégszer és eléggé az esküvői képeket. Imádom őket, őszintén szólva szívem szerint egész nap csak azokat nézegetném és újabb és újabb embereknek mutogatnám, hogy a dicséreteket beszedjem.
De tudom, hogy ez nagyban Neked szól és boldog vagyok, hogy elfogadtad az esküvőnk fotózását.”

Hajni & Tamás

Want your wedding to be there for the ages? Contact us!

get a request


Warning: ignore_user_abort() has been disabled for security reasons in /data/www/magisteroweb/public/stat/mark_page.php on line 57

Warning: ignore_user_abort() has been disabled for security reasons in /data/www/magisteroweb/public/stat/mark_page.php on line 146